Bröllopsfin


Planerar du för ditt bröllop? Vi hjälper dig bli vacker för den största dagen i ditt liv.

Bröllopsdagen är den största dagen och det är då du vill vara så vacker som det bara går. Kanske har du levt ihop med din kille som sambo en längre tid, men när det är dags för bröllop skall ert förhållande manifesteras. Nu skall ni visa att ni bestämt er för att leva ihop hela livet. Man vill naturligtvis att bröllopsdagen skall bli den alldeles perfekta dagen. Det skall vara soligt och fint väder, gästerna skall vara glada, maten skall vara den bästa, orkestern skall spela bra musik, du och din blivande make skall vara vackra. Det är mycket som skall gå i lås. Vi kan inte hjälpa till med allt, men vi kan hjälpa dig med ditt hår.

Håruppsättningar är det vanligaste när man gifter sig. Det finns mängder av vackra uppsättningar och det viktiga är att frisyren passar bra till den krona eller det diadem du väljer. Om du väljer att gifta dig kyrkligt finns chans att man kan få låna en brudkrona genom församlingen man tillhör. Om du följer länken till Svenska kyrkan kan du enkelt söka din församling. Ofta finns information på hemsidan om brudkronor lånas ut. Ofta är det mycket vackra kronor man kan låna genom kyrkan så det är ett bra alternativ. Om ni vill vigas borgerligt måste du själv ordna dekorationen du vill ha i ditt hår.

Klänningen är sedan kanske det näst viktigaste efter håret. Det finns så otroligt många vackra brudklänningar och det kan vara svårt att välja. Det smartaste är nog att hyra sin brudklänning. En brudklänning kostar mycket att köpa och det är kanske roligare att satsa sina slantar på något som man kan använda fler gånger i livet. Vårt tips är att istället satsa  på riktigt vackra underkläder. Kika in hos http://www.majsans.com som har väldigt många raffiga förslag. Det kan vara roligt att överraska maken på bröllopsnatten med vackra underkläder. Det är också plagg som inte enbart används under bröllopsdagen utan kan användas många gånger om resten av livet. Det är spännande att få känna sig lite lyxig också under.