De bästa hårvårdstipsen just nu


De flesta vill känna sig fina i håret. För att du ska behålla en bra hårkvalitet krävs det att du har bra rutiner och produkter som är vårdande. På marknaden finns det många produkter att välja bland och det kan vara svårt att veta vad som är värt att investera i. Därför kommer du i det här inlägget få några hårvårdstips.

Bra produkter

De senaste åren har allt fler blivit medvetna om vilka ingredienser som är bra för håret och inte. Några saker du ska välja bort om du vill undvika slitage är parabener, silikoner och sulfater som torkar ut och sliter på håret. Utöver de produkter du använder när du tvättar håret finns det till exempel håroljor som vårdar håret extra mycket. Du kan skaffa det du behöver för hårvård i butiker som säljer skönhetsprodukter.

Bra rutiner

En annan viktig del för att ditt hår ska må bra är att du har bra rutiner. Det bästa du kan göra för ditt hår är att undvika att tvätta det alltför ofta eftersom att schampo, balsam och vatten är en bidragande faktor till uttorkning och slitage. Dessutom behöver håret sina naturliga fetter för att må bra. Sist men inte minst ska du undvika stylingverktyg och besöka frisören regelbundet.