Fuska fram naturlig skönhet


Vardagssmink i någon form är en självklarhet för de flesta kvinnor, men det tar tid och är inte alltid en kul syssla under stressiga mornar. Men tänk dig att det finns en lösning som ger dig en snygg naturlig look även om det är med lite fusk. De flesta delarna i vardagssminkningen går att lösa såsom fransar, bryn, kajal och läpplinjer.

Permanent makeup är en typ av tatuering där man exempelvis kan tatuera in en kajallinje på ögonlocket eller tatuera in mängder av små hårstrån på ögonbrynen för att med färg markera ögonbrynen. Dessa behandlingar görs inte på en vanlig tatueringsstudio utan det finns experter med utbildning just inom detta, beautyphix.center är ett exempel på en sådan. Eftersom att tatueringarna sker på väldigt känsliga områden så är det viktigt att du som kund ser till att besöka en seriös aktör med rätt certifieringar. Behandlingarna är såklart inte helt smärtfria, men hanterbara. Tatueringarna håller olika länge på olika individer, men räkna med att behöva fylla på efter något år. Ett annat mycket populärt sätt att se piggare ut utan smink är att färga och permanenta sina fransar.

Behandlingen ger mörka och böjda fransar som ser naturliga ut, men behandlingen behöver upprepas löpande då fransarna är något som vi naturligt tappar och återbygger i 6 veckor cykler. Så räkna med att upprepa behandlingen en gång i månaden för att det skall hålla sig snyggt. Detsamma häller med fransförlängningar som också kräver påfyllning löpande. Men för den som är beredd att löpande lägga pengar på behandlingen så är resultatet av fransförlängningar riktigt snyggt. Till skillnad från permanentade fransar så är lösfransarna ett bra sätt att få ökad volym eller längre fransar och det innebär ett betydligt mer påtagligt resultat. Fransförlängningen innebär att lösa fransar limmas på en och en, räkna med att detta tar en stund men det är vilsamt och många somnar faktiskt under behandlingen. Lycka till!