Hitta en passande doft


Varje stund har sin perfekta doft, det gäller bara att hitta den. Vare sig det är vardag eller fest, morgon eller kväll, kan du påverka din omgivning och även din egen hälsa med rätt doft.

Vardag

Eftersom detta är den doft du kommer använda allra mest, bör den passa dig perfekt. Därför bör du välja den väl. Lätta dofter så som med toner av citrus eller blomster är passande. Eftersom du inte vill göra omgivningen trött på doften, kan du variera mellan två eller tre vardagsparfymer.

Fest

Framförallt på fest kan du välja dofter som är tyngre och mer sensuella. Toner av trä och vanilj kommer passa bra ihop med omgivningen. Var inte rädd att testa något utanför din normala preferens. Om du dansar hela natten bör du välja en doft som varar länge och inte dunstar bort. Antagligen behöver du ta med dig en liten sprayflaska att ha med i väskan.

Speciella tillfällen

För extra speciella tillfällen bör du ha en parfym som du kommer associera till dessa goda minnen. Välj en parfym med en unik doft, kanske av en dyrare sort eftersom den kommer vara länge.

 

För att hitta dina perfekta dofter kan du rådfråga i butik, alternativt klicka hem testers. Välj något online för att enkelt hitta din nya favorit.