Kul med håret


Ditt hår säger mycket om dig som person och din personlighet. Det är ett tecken på vilken stil du har. Och du kan ha mycket kul med ditt hår!

Matcha med sminket

Om du har en rolig färg i håret kan du ta det ett steg längre och köpa ögonskugga eller läppstift i samma nyans. Eller så kan du skapa kontraster med sminket. Ett färgglatt hår kräver inte lika mycket färg i ansiktet för att du ska skina. Eller så använder du håret som en nyansmall när du ska köpa nytt smink. Tittar du in på BubbleBox hittar du massor med neutrala och starka toner i deras paletter och med dem kan du skapa skuggor och nyansen som matchar ditt hår.

Färga håret för en dag

Om du är blond har du tur, du kan experimentera lite mer och skapa större effekter på ditt hår än mörkhåriga kan. Det finns snygga färger på sprayburk som håller tills du tvättar håret. Ska du iväg på en möhippa eller kanske ut på dansgolvet kan du passa på att sätta i lite blå eller rosa slingor för att göra något annorlunda. Förr i tiden blev håret stelt och stripigt av hårfärg på sprayburk men dagens varianter är mycket bättre, du behåller samma lena känsla och kan borsta håret. Var dock försiktigt med lite ljusare plagg eftersom färgen kan färga av sig. Skydda också håret mot regn så du inte färgar ner kläderna.

Ny håruppsättning

Titta på YouTube och lär dig några nya sätt att frisera håret. Håruppsättningar kan vara svåra att göra på en själv, men det finns tonvis med tutorials som visar hur du ska göra. Ta hjälp av en spegel så du kan se baksidan av håret medan du jobbar. Om du inte varit intresserad av håruppsättningar tidigare rekommenderar vi att du börjar med att lära dig fiskbensflätan. Den är lätt och ger ett helt nytt intryck!