Sköt om ditt hår på bästa sätt


Oavsett om du har kort, lockigt, grått eller långt färgat hår förtjänat ditt svall det allra bästa. Här kommer några nyckelpunkter att hålla koll på!

Tvätta med omtanke

Fett hår drabbar alla och lösningen på problemet är att tvätta håret regelbundet. Fokusera på hårbotten och var mer varsam med längderna som är känsligare för slitage. Se till att unna ditt hår ett bra schampo anpassat för din hårtyp följt av ett återfuktande balsam. För dig som upplever att ditt hår snabbt blir fett och inte vill tvätta det för ofta är torrschampo ett smart komplement till hårtvättningen.

Få det klippt

Också ett friskt och starkt hår behöver klippas med jämna mellanrum hos frisören. En tumregel är att inte låta det gå mer än tre månader mellan besöken. Klipp bort det gamla och låt det nya växa!

Välj produkter med omsorg

Det ska vara smidigt att få tag i produkter till ditt hår. Både hårvård och hudvård, samt allt annat inom skönhet kan du mycket smidigt handla på nätet. På så vis kan du också ta del av recensioner och produktbeskrivningar innan du bestämmer dig – allt för att ditt hår ska få det bästa.